Training aandachtsfunctionaris ouderenmishandeling en huiselijk geweld


Ontwikkel jezelf tot aandachtsfunctionaris ouderenmishandeling

In 2023 zal ik de training aandachtsfunctionaris ouderenmishandeling zelf niet open inschrijving geven i.v.m. te drukke werkzaamheden. Maar mocht je belangstelling hebben, neem dan vooral contact op! Ik kan met je meedenken en collega's adviseren die de training wel geven en veel ervaring hebben. Heb je de training tot aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling al gevolgd en zoek je verdieping op het stuk 'ouderen'? Dan ben je van harte welkom op mijn verdiepingsdag 'ouderenmishandeling'.


Je kunt ook kijken op de site van Stichting Aanpak OuderenMishandeling (SAOM). Daarop staat aanbod (waaronder de training tot aandachtsfunctionaris aanpak Ouderenmishandeling) van mijn collega's met wie ik het dagelijks bestuur vorm van deze Stichting. www.Stichtingsaom.nl