Missie

De wereld is niet eerlijk. Niet alle kinderen en jongeren hebben dezelfde kansen. Gelukkig hebben we jeugdigen in Nederland veel te bieden. Toch zijn er ook kwetsbare kinderen. Jongeren die het niet zelf redden. Gezinnen die hulp nodig hebben. Uit hun omgeving, of van professionals. We weten wat deze kinderen en gezinnen nodig hebben. Maar we krijgen het moeilijk voor elkaar. Ik wil eraan bijdragen om daar verandering in te brengen! 

Werkwijze

De kern van mijn werkwijze is verbinden. Netwerken en bruggen bouwen is voor mij een tweede natuur. Ik ben enthousiast, betrokken en deskundig op zowel inhoud als proces. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het brede jeugddomein. Succesvol vind ik mijn weg in hoe en wie ik verbind en beïnvloed in het krachtenveld van stakeholders, om resultaat te halen voor jeugd en gezin. Ik ben daarin pragmatisch en gedreven, waarbij ik mij consequent richt op de bedoeling en een duurzaam resultaat. Waar nodig pas ik de processtappen aan of stel ik de inhoud bij naar nieuwe inzichten, waarbij ik steeds in verbinding blijf met opdrachtgever en partners. Daarnaast spreek ik de taal van werkvloer tot bestuurder, ben ik analytisch en een snelle denker.

"Iedereen kan het verschil maken voor een kwetsbaar kind"

Persoonlijk

Mijn ouders werkten in de hulpverlening en dat mooie werk wilde ik ook gaan doen. Tijdens mijn hulpverleningsopleiding heb ik mijn hart verpand aan jeugd. En kwam ik er achter dat ik liever op een andere manier van meerwaarde wilde zijn, dan als jeugdhulpverlener. Daarom ben ik Algemene Sociale Wetenschappen gaan studeren en heb ik voor vakken gekozen op het gebied van beleid en organisatie. 

Na mijn eerste studentenkamer woon ik meerdere verhuizingen later nog steeds met veel plezier in Amersfoort, inmiddels met mijn twee kinderen. Prachtig groen en heerlijk centraal is Amersfoort een goede uitvalsbasis om als ZZP-er door het hele land aan de slag te zijn. Het ZZP-schap bevalt mij uitstekend en sluit goed aan bij mijn voorkeur voor afwisseling, netwerken en ondernemerschap. Naast mijn werk zet ik mijn bestuurlijk om mijn missie te behalen en om een bijdrage te leveren aan mijn stad.  Verder speel ik tennis en ga ik graag naar het theater. Favoriete tijdsbesteding is om met goede vrienden en met familie samen te zijn.  

Neem contact op!