Trainingen & deskundigheidsbevordering

Projectleiding &  ontwikkelaar

Over ons

Wie zijn wij?

Kristin Gerritsen

Onze kinderen hebben de toekomst. Eén cliché dat staat als een huis. Want ieder kind heeft recht op ouders of verzorgers die hem of haar kunnen begeleiden in het leven op weg naar een mooie toekomst. En als het nodig is met hulp van een professional. Een professional die zich zo optimaal mogelijk kan inzetten voor het kind en het gezin. Een professional met kennis, vaardigheden, maar ook met betrokkenheid en compassie. Daar ga ik voor.

Marije Schotpoort

De wereld is niet eerlijk. Niet alle kinderen hebben dezelfde kansen. Gelukkig hebben we kinderen in Nederland veel te bieden. Toch zijn er ook kwetsbare kinderen. Kinderen die het niet zelf redden. Gezinnen die hulp nodig hebben. Uit hun omgeving, of van professionals. We weten wat deze kinderen en gezinnen nodig hebben. Maar we krijgen het niet voor elkaar. Ik wil er aan bijdragen om daar verandering in te brengen!

Wat zeggen deelnemers en collega's over ons?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Projectleiding West Veluwe Vallei

Kristin is zorgvuldig, betrokken, en geeft net die stap meer, zomaar en ongevraagd. Ze komt met een rugzak vol praktische ervaring rondom preventie huiselijk geweld en kindermishandeling en is iemand die ten alle tijden het overzicht goed kan bewaren en gaat voor het beste eindresultaat. Ze geeft met recht 100 procent. 
Nadia_projectleider GHNT

Jeugdarts GGD

Kristin is een zeer deskundige trainer op dit thema. Ze heeft veel kennis en een groot netwerk. Kristin heeft de gave om dit moeilijke thema op een prettige manier te benaderen en behandelen. Daarnaast is het niet zo dat het na de training klaar is… ze blijft je informeren en (nieuwe) manieren bedenken om te prikkelen. Nu heeft ze een Café opgezet wat een mooi medium is voor het onderhouden van een netwerk en het stellen van vragen en bevorderen van je deskundigheid. Ik ben blij met zo’n bevlogen iemand!
Tanja_jeugdarts

Benieuwd naar de diensten?