Op interactieve manier jezelf ontwikkelen als aandachtsfunctionaris 

Jij wilt je kennis als aandachtsfunctionaris op peil houden en je wilt dat op een interactieve, actuele en persoonlijke wijze doen. Dan is een bijscholings-, opfris- en verdiepingsdag voor getrainde aandachtsfunctionarissen met ruimte voor maatwerk hetgeen je zoekt. 


Ben je de enige aandachtsfunctionaris binnen je organisatie? Kies dan voor een bijscholings-, opfris- / verdiepingsdag op open inschrijving. Vanaf ongeveer 8 personen is een in-company dag interessant.


Jaarlijks wordt er 1 of worden er 2 opfrisdagen op open inschrijving georganiseerd. Inschrijven hiervoor gaat via het CAFé. In-company wordt afgenomen door verschillende gemeenten en organisaties. Neem hiervoor direct contact op en we stellen een passend programma samen. 


Kijk op de flyer voor meer informatie als je als organisatie een dag(deel) bijscholing wenst. Voor de open inschrijving kun je je natuurlijk direct inschrijven! Wil je eerst meer informatie over het open aanbod? Mail of bel gerust.


Tariefsverhoging voor incompany is ingegaan op 1-1-2023

Bijscholingsdagen voor aandachtsfunctionarissen


Bijscholingsdag / verdiepingsdag / netwerkbijeenkomst voor AF’s


Datum: 16 september 2024

Ben jij in voor een dag vol met inhoud, oefeningen, uitwisseling, wellicht een gastspreker op een specifiek thema en ook met de nodige gezelligheid? Schrijf je dan nu in voor de opfris- en verdiepingsdag voor aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling. Deskundigheidsbevordering: speciaal voor jou!


Op maandag 16 september, ga je aan de slag met gespreksvaardigheden. Samen oefenen, oefenen met acteur en aan de slag met je eigen leervragen! Met welk gedrag van de ander heb jij moeite? Welk ander gedrag van jezelf zou je anders willen doen of bewust juist ander gedrag oefenen? Deze dag is in Amersfoort.

  • € 225,-- (open inschrijving, hele dag te Amersfoort).
  • Accreditatie: SKJ (6 punten)

Heb je interesse? Laat het weten en bij 4 belangstellenden wordt de datum in overleg gepland!

Bijscholingsdag / verdiepingsdag / netwerkbijeenkomst voor AF’s (incompany)

Zoek je een bijscholingsdag (of dagdeel) voor de getrainde aandachtsfunctionarissen binnen jouw organisatie? Neem dan contact op voor een dag vol met inhoud, oefeningen, uitwisseling, wellicht een gastspreker op een specifiek thema en ook met de nodige gezelligheid? Nul23 verzorgt voor meerdere organisaties jaarlijks de bijscholingsdagen. De inhoud wordt in overleg met de opdrachtgever vastgesteld.

Tot de mogelijkheden (met meerprijs) behoren het oefenen van gespreksvaardigheden met trainingsacteur, het uitnodigen van een gastspreker en natuurlijk verdieping op gewenste thema's. Neem voor informatie en mogelijkheden direct contact op via Kristin@nul23.nl of via het contactformulier.


  • € 1400,-- (tot en met 12 deelnemers
  • € 1650,-- (13 tot en met 20 deelnemers)
  • € 1875,-- (21 tot en met 50 deelnemers)
  • Accreditatie: SKJ (3 punten)

Bij meer dan 50 deelnemers volgt een aparte offerte.