Op interactieve manier jezelf ontwikkelen als aandachtsfunctionaris 

Jij wilt je kennis als aandachtsfunctionaris op peil houden en je wilt dat op een interactieve, actuele en persoonlijke wijze doen. Dan is een opfris- en verdiepingsdag voor getrainde aandachtsfunctionarissen met ruimte voor maatwerk hetgeen je zoekt. 


Ben je de enige aandachtsfunctionaris binnen je organisatie? Kies dan voor een opfris- / verdiepingsdag op open inschrijving. Vanaf ongeveer 8 personen is een in-company dag interessant.


Jaarlijks worden er 2 opfrisdagen op open inschrijving georganiseerd. Inschrijven hiervoor gaat via het CAFé. In-company wordt afgenomen door verschillende gemeenten en organisaties. Neem hiervoor direct contact op en we stellen een passend programma samen. 


Kijk op de flyer voor meer informatie of schrijf je direct in:

Bijscholingsdagen voor aandachtsfunctionarissen


€ 225,-

Bijscholingsdag / verdiepingsdag / netwerkbijeenkomst voor AF’s (fysiek)

Ben jij in voor een dag vol met inhoud, oefeningen, uitwisseling, wellicht een gastspreker op een specifiek thema en ook met de nodige gezelligheid? Schrijf je dan nu in voor de opfris- en verdiepingsdag voor aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling. Deskundigheidsbevordering: speciaal voor jou!


De eerstvolgende dag is op vrijdag 30 september in Amersfoort. Thema is o.a. gespreksvaardigheden oefenen en verdiepen met acteur.

  • € 225,-- (open inschrijving, hele dag, online) / € 1250,-- (incompany)
  • Accreditatie: SKJ (3 punten)