Verdiepingsdag ouderenmishandeling

Wat is ouderenmishandeling en waar kun je dan op letten? Wat zijn signalen voor ouderenmishandeling en hoe ontstaat het eigenlijk? Hoe zit het met het balansmodel, mantelzorg, sociale kaart en wat kun je aan ouderenmishandeling doen? Tijdens deze verdiepingsdag ouderenmishandeling wordt stilgestaan bij deze vorm van huiselijk geweld.

Ben je aandachtsfunctionaris Meldcode bij je organisatie? Werk je in bijvoorbeeld een wijkteam met de doelgroep -9 tot 100+, in het ziekenhuis of wellicht in de welzijns- of ouderensector? Het zijn allemaal plaatsen waar ouderenmishandeling gesignaleerd kan worden. Voor reeds getrainde aandachtsfunctionarissen is er deze verdiepingsdag ouderenmishandeling. Een waardevolle aanvulling op de (LVAK)training aandachtsfunctionaris! De verdiepingsdag ouderenmishandeling kost € 225,– per persoon . De dag wordt gegeven in Amersfoort en duurt van 9:15 tot 16:30 uur. Voor deze verdiepingsdag ouderenmishandeling is het een vereiste dat de basistraining tot aandachtsfunctionaris is gevolgd.

Duur training: 9:15 – 16:30 uur

Kosten open inschrijving: € 225,- per persoon. Minimaal 4, maximaal 9 deelnemers

Locatie: in Amersfoort

Meer informatie: de datum wordt vastgelegd zodra er 4 geïnteresseerden zijn. M.b.v. een Datumprikker wordt gezocht naar een dag dat alle deelnemers aanwezig kunnen zijn. Meer info over de training: zie de flyer

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.