Netwerkbijeenkomst aandachtsfunctionaris meldcode

Speciaal voor jou, als getrainde aandachtsfunctionaris organiseer zijn er netwerkbijeenkomsten! Samen aan de slag met de Meldcode en het thema huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling. Aan de slag met de kennis, casuïstiek en thema’s. Met een spel, kennis opfrissen, ophalen en uitbreiden, stil staan bij het protocol of wellicht er komt een gastspreker. Een aanrader voor elke aandachtsfunctionaris!

In 2019 zijn er op de volgende data netwerkbijeenkomsten:

Woensdag 3 april 2019: netwerkbijeenkomst voor de aandachtsfunctionaris met het hoofdthema ‘samenwerken’. Aan de hand van een casusspel stil staan bij het perspectief van andere organisaties en de acties die een organisatie kan nemen bij zorg en/of geweld. Verder zullen we deze dag kennis opfrissen rondom huiselijk geweld en kindermishandeling. Verder gaan we kennis uitbreiden, uitwisselen en toepassen. Ook gaan we in op de 1e ervaringen met het werken met het nieuwe afwegingskader en Veilig Thuis. Natuurlijk is ruimte voor inbreng casuïstiek en eigen vragen!

Dinsdag 17 september 2019: netwerkbijeenkomst voor de aandachtsfunctionaris met het hoofdthema ‘kindcheck’.  Tijdens deze dag gaan we dieper in op de Kindcheck en hoe deze te gebruiken binnen de eigen organisatie. Wat moet je doen om de kindcheck goed te implementeren, wat zijn de ervaringen en in welke casuïstiek komt de Kindcheck naar voren? Hieraan gekoppeld wordt er dieper ingegaan op de gevolgen van ouderproblematiek op kinderen. Natuurlijk is ruimte voor inbreng casuïstiek en eigen vragen!

maandag 4 november 2019: verdiepingsdag aandachtsfunctionaris ouderenmishandeling (inschrijven via apart blok op de pagina ‘trainingen’

Duur training: 9:15 – 16:30 uur

Kosten open inschrijving: € 225,– per persoon. Minimaal 5, maximaal 9 deelnemers

Locatie: ‘t Koetshuis in Amersfoort (op loopafstand van het station)

Accreditatie:

  • SKJ-accreditatie : 3 punten (training) / SKJ-ID nummer : SKJ 203245

 

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.