CAFé

Het CAFé (Collectief AandachtsFunctionarissen met Expertise, Extra’s en Energie is voor alle aandachtsfunctionarissen in Nederland: ongeacht werkveld of achtergrond. Bij het CAFé kun je kennis ophalen, vragen stellen, met anderen mee denken en inspiratie opdoen! Daarnaast zijn er E-learnings en quizen zodat je je eigen kennis kunt testen. Het CAFé is een ideale, makkelijke en laagdrempelige manier om je deskundigheid als aandachtsfunctionaris op peil te houden! Ik, collega Erna Vinke en andere aandachtsfunctionarissen denken graag met je mee!

In het CAFé is er een ‘bar’ met boards in verschillende thema’s. Ook is er een lees- en kijktafel: welk boek moet je echt gelezen hebben? Welke film of serie is de moeite waard? Daarnaast zijn er voor verschillende werkvelden de ‘stamtafels’: hier kun je makkelijk kennismaken met collega’s uit je eigen werkveld of even gaan buurten bij juist een ander werkveld. contact te leggen. De stamtafels zijn ideaal om te kletsen en wellicht tot gezamenlijke ideeën te komen. Kortom: een kans om je nog meer te verbinden met het thema, collega’s en andere werkvelden. Een AF kijkt over eigen grenzen heen, want de aanpak van huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling vraagt om verbinding met het slachtoffer, gezinsleden en andere betrokkenen én met collega-professionals. Een ketenbrede aanpak is vaak nodig om de cirkel van geweld te doorbreken.

CAFé binnen komen? Hiervoor heb je een BASIS-lidmaatschap nodig. Dit krijg je direct als je een inlog aanmaakt. Het BASIS-lidmaatschap is kosteloos en geeft je toegang tot een beperkt aantal groepen en boards. Voor deelname aan een AAGje (AandachtsfunctionarisAdviesGesprek) betaal je € 17,50 en een E-learning kost € 32,50. Wil je meer? Dan kun je (na het aanmaken van een BASIS-lidmaatschap) voor een PREMIUM-lidmaatschap aanschaffen. In 2021 kost een PREMIUM-lidmaatschap € 67,50. Hiermee heb je toegang tot alle groepen en topic-boards, alle challenges, quizes en kun je gratis meedoen met de AAG-jes t.w.v. € 17,50 .  Bovendien krijg je € 10,– korting op de E-learnings. Goed om te weten: de PREMIUMprijs van € 67,50 geldt alleen voor leden die in 2020 of 2021 lid worden. Vanaf 1-1-2022 gaat de prijs van het lidmaatschap omhoog!

4 aandachtsfunctionarissen binnen je organisatie? Vraag dan de code aan voor het groepslidmaatschap! Je krijgt dan 20% doorlopende korting op het Premiumlidmaatschap. 5 of meer aandachtsfunctionarissen binnen je organisatie? Dan krijgen jullie 25% doorlopende korting op het Premiumlidmaatschap. Uiteraard alle voordelen van het premiumlidmaatschap. Het groepslidmaatschap wordt op maat gemaakt, dus als dit interessant is, mail me dan. Dan kunnen we het in gang zetten. 

Nieuwsgierig geworden wat het CAFé je te bieden heeft, wat zo’n AAG-je is, welke E-learnings er u al zijn of wil je nu al je kennis testen? Maak hieronder je account aan en kom binnen! Om het zo zuiver  mogelijk te houden is het CAFé alleen bedoeld voor aandachtsfunctionarissen van organisaties (sorry: collega-trainers…..).